Je bent hier:

Design op maat

Welkom bij Het Buitenatelier, waar vakmanschap, design, en maatwerk samenkomen om uw buitenruimte te transformeren. Met een rijke achtergrond in het creëren van op maat gemaakte buitenkeukens, breiden we nu onze expertise uit naar een scala aan unieke meubelstukken, waaronder maatwerk tafels, loungesets en tuinkasten, zowel voor binnen als buiten.

Of u nu een maatwerk tafel, loungeset, tuinkast, of een complete buitenkeuken wilt, wij nodigen u uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we uw dromen omzetten in werkelijkheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ontwerpen

Bij Het Buitenatelier vormt passie voor design de kern van elk project. Wij gaan verder dan slechts luisteren naar uw wensen; we denken met u mee, schetsen ontwerpen in 2D en bieden zelfs 3D-renderings voor een levensecht beeld van het eindresultaat. Hier ziet u bijvoorbeeld een 3D-render van een ontwerpvoorstel voor een kantoorinrichting.

 

Ons ultieme doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. We streven ernaar het ontwerpproces te laten evolueren tot een definitief, doordacht concept.

Materialen

Bij Het Buiten Atelier staan we voor kwaliteit en duurzaamheid, vooral als het gaat om onze op maat gemaakte meubels. Onze stalen meubels hebben doorgaans een basis van roestvrij staal of aluminium. Daarnaast maken we gebruik van diverse soorten hoogwaardig hout. Wat het meubelblad betreft, bieden we een breed scala aan materialen, waaronder natuursteen, Dekton en keramiek.

Op de afbeelding ziet u een loungeset van ons eigen label DWARS, een meubel bestaande uit massieve 40 mm dikke eiken planken en gepolijste RVS verbindingsstukken. Het ontwerp is doordacht en met oog voor vakmanschap en duurzaamheid gecreëerd, zodat deze meubelstukken ook door komende generaties gewaardeerd kunnen worden.

Vorige
Volgende