Je bent hier:

Wij realiseren uw droomkeuken

Bij Het Buitenatelier vormen we een team van gepassioneerde design- en kookliefhebbers die altijd bereid zijn een uitdaging aan te gaan. We koesteren uw ideeën en kookwensen, want we begrijpen dat uw buitenkeuken een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en behoeften.

Ontwerpen

Vanuit onze passie voor design creëren we uw keuken met een scherp oog voor detail. We denken met u mee en gaan op zoek naar innovatieve oplossingen. Ons doel is om een keuken te ontwerpen die uw verwachtingen overtreft. We zijn altijd bereid dat extra stapje te zetten.

Materialen

Bij Het Buitenatelier hechten we grote waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze stalen keukens hebben meestal een basis van roestvrij staal met fronten van aluminium. Daarnaast werken we met verschillende soorten hout. Wat het keukenblad betreft, bieden we een scala aan hoogwaardige materialen, waaronder natuursteen, Dekton en keramiek. We streven ernaar keukens te creëren waar u jarenlang plezier aan zult beleven, en daarom selecteren we onze materialen met de grootste zorg.

Accessoires

Onze toewijding aan kwaliteit en service komt tot uiting in de betrouwbare merken die we gebruiken. Afhankelijk van uw specifieke kookwensen bieden we verschillende soorten kookmodules aan, afkomstig van gerenommeerde merken met een uitstekende reputatie. Mocht ons assortiment niet volledig aan uw wensen voldoen, dan staan we altijd open voor het vinden van hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Hoe gaan wij te werk?

Dit zijn onze merken

Voor uw buitenkeuken wilt u betrouwbare & kwalitatieve merken. 

Vorige
Volgende