Je bent hier:

Live Cooking:

Een Culinaire Beleving op Locatie

Bij Het Buiten Atelier brengen we live cooking naar uw feest of evenement op locatie! Onze vakkundige chefs bereiden alles vers in eigen huis met liefde en passie voor lekker eten. Samen met uw gasten creëren we een interactieve en spectaculaire ervaring.

Met behulp van onze OFYR of Big Green Egg bereiden we op een unieke wijze verse vis, vlees en groenten, recht voor de ogen van uw gasten. Het knisperende hout, de warmte van het vuur en de heerlijke geur van eten nemen uw gasten mee op een culinaire reis.

Bij Het Buiten Atelier streven we ernaar om de live cooking volledig af te stemmen op de sfeer en smaak van uw gasten. Samen met u brengen we alle wensen in kaart en maken we er beleving van. Onze chefs luisteren naar uw voorkeuren en ideeën, zodat we de perfecte gerechten kunnen samenstellen die aansluiten bij uw specifieke smaak en de gewenste ambiance van uw evenement.

Vul het onderstaande contactformulier in en laat ons weten welke culinaire ervaring u wenst.

 

Contactformulier

Wij nemen spoedig contact met u op om alle details te bespreken en een onvergetelijke live cooking ervaring voor u en uw gasten te creëren.