Je bent hier:

Serax / Sergio Herman

De samenwerking tussen Serax en Sergio Herman is een succesvolle combinatie. Met zijn rijke ervaring als chef-kok heeft Sergio Herman een collectie gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De items zijn ontworpen met aandacht voor zowel de culinaire aspecten als het algehele design. Deze collectie weerspiegelt de passie en kennis van Sergio Herman en biedt een scala aan producten die passen bij verschillende keukens en eetomgevingen. Of het nu gaat om kookgerei, servies of andere keukenaccessoires,

Serax / Kelly Wearstler

Ontdek de Dune-collectie van Serax en Kelly Wearstler, met heften van walnoot en essenhout. Elk mes is zorgvuldig gemaakt en straalt vakmanschap uit, waardoor het een speciale toevoeging is aan je tafel. De Dune-messenset brengt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook stijl toe aan jouw ervaring.

Veark

Veark, een modern keukengereimerk uit Kopenhagen, staat voor duurzaam, eerlijk en hoogwaardig kookgerei voor dagelijks gebruik. Hun originele ontwerpen zijn gemaakt om een langdurige band met de gebruiker te creëren. Veark omarmt het idee van een toekomst waarin kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, en brengt makers wereldwijd samen met hun inspirerende visie. Het merk is gevestigd in Denemarken en hun producten worden gefabriceerd in Duitsland, waarbij vooral hun hoogwaardige messen bekendheid genieten.

Forged Olive

Bij het ontwerpen van de Olive serie stond het samenspel van kleuren en materialen centraal. De combinatie van het gehamerde lemmet, de strak afgewerkte krop en het olijfhouten heft zorgt voor een fraai geheel. Comfort is ook belangrijk; het ronde olijfhouten heft ligt prettig in de hand en de pommel aan het uiteinde zorgt voor een goede balans. Met zijn stevigheid en verfijnde uitstraling door het olijfhout is de Olive serie een waardevolle aanvulling.

Forged Katai

De Katai messen vinden hun inspiratie in golvende vormen, wat te zien is in zowel het lemmet als het heft. Met de hand gesmeed uit vijf lagen Japans VG10 staal, heeft het lemmet een unieke hamerslagafwerking gekregen door het gebruik van een fijne hamer. Dit arbeidsintensieve proces resulteert in een verfijnde en bijzondere uitstraling. Het heft, vervaardigd uit wortelhout, ondergaat een speciaal productieproces waarbij het hout wordt doordrenkt met hars, geperst en gemodelleerd. Elk mes krijgt zo zijn eigen unieke kenmerken qua afwerking, afmeting, kleur en houtnerf.

Forged Sebra

De opvallende Sebra serie van Forged springt eruit dankzij de keuze voor donker houten heften. Deze warme en elegante uitstraling vormt een prachtig contrast met de gehamerde lemmeten en het subtiele rode detail bij de krop van de messen. De Sebra messen zijn niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich. Met een perfecte balans tussen stoerheid en stijl voegen ze zeker karakter toe aan je keuken.

Forged Churrasco

Ontdek de Forged Churrasco-serie en breng de geest van Zuid-Braziliaanse cowboys in huis. Gemaakt met hoogwaardig staal en olijfhout, brengen de spiesen en vorken de kunst van het grillen naar je keuken. De scherpe punten en V-vorm zorgen voor moeiteloos rijgen en grillen, terwijl de handige serveerpan en RVS-grijptangetjes de ervaring compleet maken. Beleef de Churrasco-traditie in stijl, waarbij elke maaltijd een meesterwerk wordt.

Messenhouders

Maak kennis met onze handige messenhouders die gebruikmaken van magneten om je messen op hun plek te houden. Met een elegante eenvoud zorgen deze houders ervoor dat je messen veilig en gemakkelijk te bereiken zijn. Nooit meer zoeken naar het juiste mes – onze magneetmessenhouders houden alles netjes georganiseerd.