Je bent hier:

Zakelijk

Het Buiten Atelier is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke klant. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten voor het inrichten van uw thuiskantoor, projecten, vakantiewoningen, horecagelegenheden en meer. Of het nu gaat om design meubels, accessoires, kooktoestellen of maatwerk keukens, wij staan voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Ons creatieve team denkt graag met u mee en kan zelfs een schets voor u maken om uw visie tot leven te brengen. Als zakelijke klant bent u van harte welkom in onze showroom. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop.

Wij bieden u onder meer:

Vul hieronder het contactformulier in voor uw zakelijke aanvraag.

Contactformulier

We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. U kunt nu direct uw zakelijke aanvraag indienen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zakelijke project tot een succes te maken.

Zakelijk bestellen in EU-landen buiten Nederland?

Heeft u een bijvoorbeeld een onderneming in België waarmee u zakelijk wilt bestellen? Dan kunt u via ons betalingsscherm BTW. vrij bestellingen plaatsen. Let op dit kan enkel als u in bezit bent van een geldig BTW nummer. Wanneer u in bezit bent van een nieuw btw-nummer of er een foutmelding optreedt neem dan contact met ons op via info@hetbuitenatelier.com Zie de instructies:

Instructie bestellen