Je bent hier:

Valerie Objects keuken accessoires

Valerie Objects

Ons designhart gaat sneller kloppen van de Valerie Objects producten. Valerie_Objects is een merk dat onze passie voor design weerspiegelt en waar wij als designliefhebbers van genieten. Onze selectie van keukenaccessoires van Valerie_Objects zijn objecten die een designstatement maken in elke keuken.

Missie en Toonaangevende Samenwerking:
Valerie_Objects heeft als missie buitengewone ontwerpers en kunstenaars te inspireren om hun kenmerkende stijl om te zetten in tastbare objecten. Hierdoor geven ze esthetische betekenis aan alledaagse gereedschappen en objecten, waardoor de schoonheid ervan wordt hersteld en laat schitteren. In nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers, met elk een unieke signatuur en herkenbare stijl, creëert Valerie_Objects objecten die een designstatement maken in elke context.

 

Keuken- en Tafelaccessoires:
De keuken- en tafelaccessoires van Valerie_Objects dienen niet alleen als gebruiksvoorwerpen, maar ook als prachtige sculpturen en echte kunst- en designobjecten. Ze voegen niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek toe aan elke keuken en eettafel, waardoor ze een blikvanger worden in uw dagelijkse leven.