Je bent hier:

DWARS

De DWARS outdoor collectie is ontworpen door studio Eigengijs. een ontwerppraktijk geleid door Gijs Kuijpers, een gepassioneerde jonge ontwerper met een hands-on mentaliteit. Een man met koppigheid als zijn grootste kenmerk. Vaak laat die koppigheid hem in de problemen komen, maar soms brengt het hem tot iets geweldigs. Meubelontwerp staat centraal in de studio. Erfgoed, speelse probleemoplossing en het creatieproces zijn de meest opvallende elementen. Altijd op zoek naar de perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en uniciteit. Het uiteindelijke doel is om alledaagse meubelen naar een hoger bestaansrecht te tillen.

Extrude & Repeat

Ontdek de nieuwste en meest verrassende outdoor collectie van DWARS! Een breed assortiment aan gelijkvormige meubels in diverse kleuren en formaten. Deze collectie, ontworpen door de co-eigenaar van het buitenatelier, onthult het verhaal van het ontwerpproces en de productie. Volledig in Nederland vervaardigd, zijn deze tuinmeubelen gemaakt van 4 mm dik aluminium met outdoor kwaliteit poedercoating, waardoor ze het hele jaar door bruikbaar zijn en extreem duurzaam zijn.

Beam 40

De DWARS outdoor collectie, ontworpen door studio Eigengijs onder leiding van de gepassioneerde ontwerper Gijs Kuijpers, belichaamt vakmanschap en speelse probleemoplossing. Meubelontwerp staat centraal, waarbij erfgoed en het creatieproces opvallende elementen zijn. Met een koppige vastberadenheid streeft Gijs naar de perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en uniciteit. Het ultieme doel? Gewone meubelstukken naar een hoger niveau tillen.

Outdoor Cooking

Dwars heeft zich vanaf het begin gericht op het buitenleven en biedt daarom een prachtig assortiment buitenkeukens aan dat in elke tuin past. Deze keukens zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en met oog voor detail ontworpen, maar ze zijn ook praktisch met wielen voor eenvoudige verplaatsing in je tuin. Zo kun je de buitenkeuken overal neerzetten en maximaal genieten van jouw buitenruimte.

DWARS Maatwerk

Wij bieden een gamma aan standaard buitenkeukens. Deze zijn ofwel gemaakt voor de Big Green Egg modellen of andere Kamado merken. Maar, ook bouwen wij gas barbecue’s, kolen barbecue’s, braai barbecue’s of kookpits in. Ze bieden een stevig onderstelsel van je barbecue, werkblad en opslagruimte voor je accessoires. De modellen komen in verschillende afmetingen en materialen. Nu zijn deze standaard modellen allemaal om te toveren tot een ontwerp volledig op maat gemaakt. Hierbij heeft u ook nog de keuze om bijv. modules toe te voegen zoals een koelkast, wastafel en spoelkraan. Zijn de standaard modellen nog niet helemaal wat je zoekt?