Je bent hier:

Sauzen en Marinades

Raijmakers Heetmakers

Is opgericht net als wij in het zuiden van Nederland door twee broers Freek en Stan. Hoewel Nederland niet bekend staat om zijn pittige eten, is het de missie van de broers om de liefde voor hot sauce en andere pittigheid te delen met de Nederlandse mensen en andere mensen over de hele wereld. Hoe? Met hot sauces die een perfecte balans hebben tussen smaak en hitte en goed bij alle verschillende soorten eten passen.

Wij, het Buiten Atelier, gebruiken deze sauzen in onze keuken en workshops. We vinden dat ze een geweldige manier zijn om smaak en pit toe te voegen aan onze gerechten. We zijn blij dat we Raijmakers Heetmaker aan onze klanten kunnen aanbieden.

Tomasu Sojasaus

Wij bieden met trots Tomasu sojasaus aan, die bekend staat om zijn ongeëvenaarde smaak en uitzonderlijke kwaliteit. Deze sojasaus bevindt zich in een klasse apart en heeft zich bewezen als de favoriet in onze catering- en workshopactiviteiten.

Wat Tomasu zo speciaal maakt, is niet alleen de smaak, maar ook het toegewijde vakmanschap van de mensen achter het merk. Ze zijn ware puristen als het gaat om het creëren van hoogwaardige sojasauzen.

Al de Tomasu-producten worden geteeld in de Hoeksche Waard en met zorg gebrouwen in Rotterdam. Sinds 2015 zijn ze gepassioneerd bezig met het ontdekken van nieuwe smaken, wat heeft geleid tot een selectie van producten, waaronder onze kenmerkende sojasaus. Deze sojasaus is niet alleen de eerste, maar tot op heden ook de enige microgebrouwen sojasaus in Europa.