Je bent hier:

Bedrijfs Workshop Bij U Op Locatie

Breng uw team samen met onze bedrijfsworkshops! Wij faciliteren de sessie met een OFYR kooktoestel of een Big Green Egg, waarbij we het menu in overleg met u samenstellen. Deelnemers werken in groepen, bereiden meerdere gerechten met de mooiste stukken vlees en vis en krijgen tips over buiten koken. Prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en duur. Contacteer ons voor een offerte en geef uw teambuilding een culinaire boost!

Privé Workshop Bij U Thuis

Beleef het ultieme culinaire avontuur in jouw eigen vertrouwde omgeving! Onze privé workshops beginnen vanaf €1000 met een maximum van 10 deelnemers. Elke extra persoon voegt slechts €100 toe aan de ervaring. Wij brengen alle benodigde materialen mee en verzorgen de workshop op een OFYR kooktoestel of een Big Green Egg. Samen met jou stellen we het menu samen, waarbij we met de mooiste stukken vlees en vis werken. We bereiden meerdere gangen voor, en jouw workshop transformeert niet alleen tot een leerzame ervaring maar ook tot een heerlijk diner.

Bij Ons Op Locatie

Ervaar het genot van buiten koken te midden van onze landelijke omgeving, waar zowel binnen als buiten een toegankelijke setting wordt geboden voor workshops. Kies uit diverse kooktoestellen zoals Big Green Egg, The Bastard, Ofyr en Braaimaster. Geniet van exclusieve 1-op-1 workshops, bedrijfssessies, vrijgezellenfeesten en meer. Of je nu op zoek bent naar gezelligheid, een culinaire ervaring of bedrijfsteambuilding, wij passen de workshop aan naar jouw wensen. De prijs is afhankelijk van de duur, het type workshop en de groepsgrootte. Neem contact op voor een op maat gemaakt arrangement en beleef de ontspannen charme van onze locatie.

Contactformulier