Je bent hier:

Ontmoet Otto Wilde in Onze Showtuin: Ontdek Jouw Ultieme BBQ-Avontuur!

Maak kennis met Otto Wilde, onze nieuwste gasbarbecue in de showtuin. Geniet van een drankje terwijl je advies krijgt om het perfecte model te kiezen. Met Otto Wilde kun je jouw buitenkookdromen realiseren dankzij diverse opties en uitbreidingsmodules. Voeg modules toe die aansluiten bij jouw stijl en behoeften voor een unieke buitenkeukenervaring.

Otto Wilde biedt jou het canvas om een buitenkookparadijs te ontwerpen. Kom langs, ontmoet Otto Wilde en ontdek de nieuwe standaard in gasbarbecueën. Jouw buitenkookavontuur begint hier!

Buitenkeukens

Otto Wilde biedt een uitgebreide collectie zorgvuldig samengestelde buitenkeukens die naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen buitenkeuken samen te stellen met behulp van de beschikbare modules. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om een buitenkeuken te creëren die volledig past bij jouw voorkeuren en eisen.

Modules

Het modulaire systeem van Otto Wilde springt er echt uit. Wanneer standaard buitenkeukens niet volledig aan je behoeften voldoen, bieden de modules een passende oplossing. Hiermee kun je jouw buitenkeuken volledig op maat samenstellen, zodat het perfect past bij jouw persoonlijke stijl en beschikbare ruimte.