Je bent hier:

Weltevree Tuinmeubelen

Weltevree is een Nederlands designmerk opgericht in 2007. Wij zijn een fabrikant van eigentijdse duurzame goederen die als doel hebben jou en je omgeving te activeren. Ons team ontwikkelt inventieve tuin meubelen in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als opkomend talent. Weltevree is gevestigd in Amersfoort, Nederland. Mensen en plaatsen activeren… Bij Weltevree geloven we in het opnieuw verbinden met onze fysieke en sociale omgeving en het vinden van tevredenheid binnen handbereik. Onze missie is om bij te dragen aan een bewuster, socialer en inhoudelijker leven door producten te leveren die het gebruik van uw omgeving activeren en verrijken. Onze producten vragen om een actieve aanpak en komen tot leven door gebruik en betrokkenheid. Hoewel we een voorliefde hebben voor mooie dingen die goed gemaakt zijn, geloven we er sterk in dat het leven gaat om wat je ervaart, niet om wat je bezit. 

Weltevree Dutchtub

De Dutchtub wordt verwarmt door de natuurlijke circulatie van het water. Water dat onderin de tub zit wordt via de spiraal naar binnen gezogen. Daar wordt het verwarmt door vuur. Hierna stroomt het verwarmde water door de spiraal bovenaan de tub weer in. Door het water af en toe te roeren wordt het warme water verspreid over de tub. Afhankelijk van de omstandigheden duurt het ongeveer 2 uur voordat het bad een temperatuur van 38 graden heeft.

Weltevree Outdoor ovens

De naam Raffaele Esposito zegt je misschien niks. Toch heb je indirect vaker met hem te maken dan je denkt. In het jaar 1889 mocht hij voor de Italiaanse koning een gerecht bereiden en heeft daar de pizza op de kaart gezet. Deze pizza is toen vernoemd naar de toenmalige koningin: Margherita. Met jouw eigen pizza oven voor in de tuin, maak jij de pizza’s zoals deze bedoeld zijn door meneer Esposito. De Weltevree Outdooroven is houtgestookt en de pizza wordt gelijkmatig warm op de speciale pizzasteen.

Weltevree Accessoires

Een tuin is pas echt af met de juiste aankleding. Wil je sfeer, kleur en gezelligheid in de tuin? Ga dan aan de slag met fijne tuinaccessoires die passen bij jouw smaak. Ook als je een kleine tuin hebt, kun je deze opleuken met design tuindecoratie. Van sfeerverlichting tot schapenvellen, van kussens tot een eigenzinnige vaas: zo krijgt jouw tuin op slag meer sfeer. De design tuinaccessoires van Weltevree zijn naast mooi óók erg praktisch. Wat dacht je van hittebestendige handschoenen, een houten snijplank of een robuuste hakbijl? Deze accessoires zijn ideaal voor iedereen die graag actief bezig is in zijn tuin én daarmee een mooi gifting idee. Geef iets praktisch cadeau en zet de ontvanger heerlijk aan het werk in de tuin!