Je bent hier:

Het Buiten Atelier workshops

Ontdek de kunst van buiten koken tijdens onze workshops. Het hele jaar door bieden we workshops aan in onze showtuin, geschikt voor zowel beginners als ervaren koks. Leer koken op kamado’s zoals de Big Green Egg en The Bastard, Braaimaster, Ofyr en Weltevree kooktoestellen. Onze ervaren chefs delen hun kennis en technieken. Naast leerzaam zijn de workshops ook gezellig en ontspannen. Schrijf je in en til je buitenkookvaardigheden naar een hoger niveau!

Onze workshops

Officieel OFYR workshoplocatie

Ontdek de veelzijdigheid van de OFYR en laat je verrassen door de culinaire mogelijkheden. Als cateringbedrijf, Mannen Met Smaak, waren wij een van de eersten die het kooktoestel OFYR omarmden. Met dit unieke outdoor kooktoestel creëren we een onvergetelijke kookervaring.

Tijdens onze 4-5 uur durende workshops bereid je onder begeleiding van een professionele chef verschillende gerechten op de OFYR. Je leert een breed scala aan kooktechnieken toepassen, zoals roosteren, stoven, bakken en koken.

Wij zorgen voor alle benodigde kookunits, materialen en ingrediënten, zodat jij volop kunt genieten van de culinaire ervaring. Ervaar de heerlijke aroma’s en unieke smaak die de OFYR aan je gerechten toevoegt. Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren koks. Kom langs en ontdek zelf de mogelijkheden van de OFYR.

Workshop met overnachting in B&B?

Geniet van een verblijf in het landelijk gelegen B&B Op d’n Kreijtenberg in Milheeze. De luxe, sfeer- en stijlvolle faciliteiten van het Bed & Breakfast in combinatie met de prachtige natuur en de additionele activiteiten maken uw verblijf compleet. De B&B ligt zowel op fiets als op wandel afstand van onze workshop locatie. Neem een kijkje op hun website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden: