Je bent hier:

BBQ Benodigheden

Stook en Aanmaak Producten

Bij het beginnen van je buitenkookervaring spelen stook- en aanmaakproducten een cruciale rol. Gelukkig bieden we een breed scala aan opties, waaronder houtskool en handige looflighters, om het vuur snel en moeiteloos aan te steken. Of je nu traditioneel met houtskool werkt of de voorkeur geeft aan een looflighter, we hebben alles wat je nodig hebt om het vuur snel en efficiënt te laten ontbranden.

Spit on Fire

De Spit on Fire is de ideale rotisserie voor gepassioneerde barbecue liefhebbers. Deze spiezen zijn beschikbaar voor zowel de Green Egg als de OFYR, waardoor ze perfect aansluiten bij jouw buitenkookervaring.

Thermometers

Onze thermometers zijn praktische hulpmiddelen voor barbecue liefhebbers, die het grillen een stuk eenvoudiger maken. Met de kernthermometer kun je moeiteloos de kerntemperatuur van je vlees in de gaten houden via een handige app. Je kunt zelfs instellen hoe je je vlees wilt bereiden. Kortom, het maken van de perfecte BBQ is nog nooit zo simpel geweest!

Forged Churrasco

Churrasco komt uit de tijd van de gauchos (cowboys in zuid-Brazilië) die vlees aan spiesen grilden, boven hete kolen in de grond. De Churrasco serie van Forged maakt het voor iedereen mogelijk om deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren. De spiesen en vorken zijn vervaardigd van hoogwaardig staal in combinatie met olijfhout. Het heft heeft een ronde tot ovale vorm en is vervaardigd van olijfhout. Hierdoor ligt het zeer prettig in de hand. Dankzij de scherpe punten rijg je elk stuk vlees, groente of fruit moeiteloos aan je spies of vork en de V-vorm van de spiesen zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft zitten tijdens het grillen en uitserveren. Het uitserveren wordt gedaan met behulp van de serveerpan. De serveerpan zorgt ervoor dat marinades, vleessappen en restjes vlees tijdens het aansnijden worden opgevangen. De RVS-grijptangetjes maken het voor de gasten gemakkelijk om de afgesneden stukken vlees of groente aan te pakken en maken de Churrasco-ervaring compleet.