Je bent hier:

Weltevree Tuinmeubelen

Weltevree

Bij Het Buitenatelier zijn we trots dealer te zijn van het Nederlandse designmerk Weltevree, opgericht in 2007. Ze hebben de wereld van duurzame goederen veranderd met eigentijdse tuinmeubelen en buitenproducten die zowel functioneel als inspirerend zijn. Gevestigd in Amersfoort, Nederland, is Weltevree toegewijd aan het activeren van mensen en plaatsen.

Weltevree begrijpt het belang van het herstellen van de verbinding tussen mensen en hun omgeving. Hun producten brengen tevredenheid binnen handbereik. Samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers en opkomend talent resulteren in unieke, inventieve producten.

Wat ons aanspreekt aan Weltevree is hun missie om bij te dragen aan een bewuster, socialer en inhoudelijker leven. Of je nu geniet van koken in hun outdoor oven, ontspant in een dutchtub, of tot rust komt op hun prachtige tuinmeubelen, Weltevree-producten nodigen uit tot actieve betrokkenheid en beleving.

Bij Het Buitenatelier delen we deze passie voor buitenleven en kostbare momenten in de natuur. Samen met Weltevree streven we ernaar om jouw buitenleven te verrijken, om bijzondere momenten te creëren en om jouw omgeving te activeren.