Je bent hier:

Uw OFYR specialist

OFYR

De prachtig vormgegeven plancha grill van OFYR is niet alleen bedoeld voor het bereiden van culinaire diners voor uzelf en uw gasten, maar het voegt ook een schitterend element toe aan elke tuinomgeving. De aantrekkingskracht van het knisperende vuur en de heerlijke geur van vers bereid eten zorgen ervoor dat mensen zich vanzelf gezellig rondom uw kookwerkzaamheden verzamelen. OFYR maakt van elke gelegenheid een smaakvol feestje.

 

Onze cateringservice is al vanaf de beginfase van het OFYR-merk enthousiast gebruiker, waardoor we met trots onszelf uw OFYR specialist noemen. Wij nodigen u van harte uit om onze showtuin te bezoeken of contact met ons op te nemen via onze verschillende communicatiekanalen voor persoonlijk deskundig advies.

 

Ontdek de magie van OFYR en transformeer uw buitenruimte in een culinair paradijs.

OFYR kooktoestellen

De OFYR komt in meerdere maten, vormen en afmetingen. Of u nu gaat voor een model op wielen, met werkveld of een vaste staande sokkel. OFYR 85 of OFYR 100 alle modellen staan garant voor een culinaire buiten beleving. De kooktoestellen komen in een strakke zwarte afwerking of een landelijk en robuuste uitstraling in corten staal. Heeft u advies nodig om te kijken wat het beste bij u past? Neem contact op met onze chefs en plan gratis een demonstratie. 

OFYR accessoires

Bij Het Buitenatelier zijn we de ultieme bestemming voor al je OFYR accessoires. Met onze jarenlange ervaring in catering zijn we de perfecte partner om de juiste aanvullingen voor jouw OFYR te selecteren, zodat je optimaal kunt genieten van je buitenkookkunsten. Ontdek bij ons een wereld van culinaire mogelijkheden voor jouw buitenkookavonturen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies bij eventuele vragen.

OFYR meubilair

Wanneer u een OFYR heeft maar u komt werkveld te kort of u zoekt een oplossing voor uw houtopslag. Het OFYR meubel assortiment heeft veel te bieden. Praktische meubels zoals de OFYR mice en place tafels op wielen of vaststaand. OFYR wood storage kasten in meerdere maten en vormen. Zeer mooi vormgeven tuinoplossingen in de OFYR huisstijl van hoge kwaliteit. Wederom mogelijk om te matchen zowel verkrijgbaar in zwarte coating en corten staal afwerking. 

Officieel OFYR workshoplocatie

Leer verrassende gerechten klaarmaken op de OFYR. Deze staan voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen. Tijdens onze 4-5 uur durende workshops gaat u aan de slag. Onder begeleiding van een professioneel chef bereid u verschillende gerechten voor, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse voorzien. En we kunnen alvast vertellen dat u zeker niet met honger naar huis gaat.

Een ‘privé outdoor cooking Workshop’ bij u thuis, op uw bedrijf of in onze ingerichte workshop locatie organiseren? Wij denken graag met u mee! Mogelijk vanaf iedere groepsgrote en voor iedere moeilijkheidsgraad in te richten.