Je bent hier:

Outdoor cooking

Buitenkeukens

Wij bieden een divers aanbod aan standaard buitenkeukens. Wisselend in formaat, materiaal en vormgeving. Een stevige behuizing van uw kooktoestel(en) van alle gemakken voorzien. Maar ook worden wij enthousiast van maatwerk! Dus voor ‘iedere’ wens bieden wij een oplossing. We kunnen verder ontwikkelen van een standaard model keuken ‘of’ ontwerpen we van start vanaf startblokken vanuit uw wensen. Enorme flexibiliteit word geboden door productie in eigen huis. 

OFYR

OFYR het functionele tuinsieraad. De prachtig vormgegeven plancha grill is niet alleen om een culinair diner voor of samen met uw gasten op te maken. Het staat ook nog eens prachtig in iedere tuinomgeving. De aantrekkingskracht van het vuur en de geur van lekker eten, zorgt ervoor dat iedereen zich gezellig verzameld rondom uw kookwerkzaamheden. En van iedere gelegenheid een smaakvol feestje maakt.

Big Green Egg

De Big Green Egg is alles behalve een standaard BBQ. Het is een kookobject! Alles wat je bedenken kunt, maak jij klaar op een Big Green egg. En dan ook nog eens op de beste kwaliteit kamado beschikbaar in de markt. Maakt u keuze uit een mooie kamado tafel of een stevig onderstel heeft u alle gemakken van een keuken, maar dan buiten. Maak experimenteren leuk met de Big Green Egg accessoires.

The Bastard

De Nederlandse veelzijdige en compleet geleverde kamado, van hoogwaardige materialen. Zijn (mat)zwarte kleur is al geruime tijd mateloos populair. Maar vooral ook als u opzoek bent naar een kamado welke als totaal plaatje geleverd wordt , waarmee je direct met de juiste The Bastard Accessoires aan de slag kunt. Dan is dit de juiste en voordelige keuze! 

Braaimaster

Een fantastisch diner op tafel zetten en er warmpjes bijzitten? Dat doe je op de braai op Zuid-Afrikaanse wijze. Hij geeft warmte en sfeer, maar vergis u niet. Deze braai bied een flinke mogelijkheid aan kooktechnieken. Zo kunt u niet alleen diner maar ook een show neer zetten voor uw gasten. 

Otto Wilde

Ontmoet Otto Wilde in Onze Showtuin: Ontdek Jouw Ultieme BBQ-Avontuur! Maak kennis met Otto Wilde, onze nieuwste gasbarbecue in de showtuin. Geniet van een drankje terwijl je advies krijgt om het perfecte model te kiezen. Met Otto Wilde kun je jouw buitenkookdromen realiseren dankzij diverse opties en uitbreidingsmodules. Voeg modules toe die aansluiten bij jouw stijl en behoeften voor een unieke buitenkeukenervaring. Otto Wilde biedt jou het canvas om een buitenkookparadijs te ontwerpen. Kom langs, ontmoet Otto Wilde en ontdek de nieuwe standaard in gasbarbecueën. Jouw buitenkookavontuur begint hier!

BBQ Benodigdheden

Een culinair feestje geeft u niet zomaar. Alles uit je kookstoestel halen? Alle BBQ benodigdheden vind je hier. Denk hierbij aan Best Charcoal restaurant houtskool, kern temperatuur meters, een draaispit of spiezen set. Uw buitenkook beleving maak je hier compleet. 

Weltevree

De outdoor ovens van Weltevree zijn een verrijking voor iedere tuin. Kom langs in onze showtuin, en laat je verassen wat je allemaal kunt op deze corten stalen kooktoestellen. Denk aan roken, grillen en oven functie. Er is geen gerecht wat niet klaargemaakt kan worden op deze multifunctionele kook units. Weltevree chef Joost is klaar jullie te ontvangen.