Je bent hier:

Standaard Keukens

Bij Het Buitenatelier presenteren wij een uitgebreide reeks buitenkeukens, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om uniek te zijn. Of u nu een voorliefde heeft voor houten of stalen buitenkeukens, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Bijna al onze buitenkeukens worden in eigen beheer ontworpen en met zorg gemaakt in onze eigen werkplaats. Met keuzes variërend van eikenhout tot douglas hout en metaal van het Nederlandse design merk Dwars, zorgen we ervoor dat uw buitenkeuken zowel functioneel als visueel verbluffend is.

Buitenkeuken Op Maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van buitenkeukens die volledig op maat zijn gemaakt. Hierbij hebben we geen beperkingen en kunnen we uw droomkeuken vanaf het begin creëren. U heeft de controle over elk aspect, van het ontwerp tot de materialen en functionaliteiten. Samen met ons deskundige team zorgen we ervoor dat uw buitenkeuken perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Het Buitenatelier draait alles om het realiseren van uw visie. Of u nu op zoek bent naar een buitenkeuken die uniek is in zijn ontwerp en functionaliteit, wij zijn er om uw ideeën tot leven te brengen.

Inbouw Modules

Verken ons gevarieerde assortiment hoogwaardige inbouwmodules voor buitenkeukens. Elk stuk is zorgvuldig gekozen vanwege goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zonder de overdreven toon. Of je nu op zoek bent naar een grill, spoelbak, of andere functionaliteiten, ontdek diverse opties voor een buitenkeuken op maat. Kies wat past bij jouw wensen en creëer een buitenkeuken die aansluit bij jouw stijl en behoeften

Bezoek onze showroom

Wilt u onze buitenkeukens bekijken in onze showroom? Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte buitenkeuken voor uw tuin.

Om u de beste service te kunnen bieden, adviseren wij u om een afspraak te maken. Zodat we alle tijd voor u hebben en u uitgebreid kunnen adviseren en begeleiden.

Bel ons nu voor een afspraak of vul het contactformulier in, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen!