Je bent hier:

Plantpotten & bloemenvazen

Outdoor Bloempotten

Transformeer je buitenruimte met onze collectie outdoor bloempotten. Ontdek de duurzame Korbo Draadmanden met bijpassende plantenzakken, perfect voor een harmonieuze integratie van groen in je buitenomgeving. Of ga voor aardse tinten met een keramische buiten pot. Voor een stijlvolle en functionele buitenruimte, raden we aan van tevoren te informeren over de beschikbaarheid van deze prachtige potten en manden in onze showroom.

Indoor Bloempotten

Breng de natuur naar binnen met onze indoor bloempotten. Van de artistieke creaties van Marie Michielssen’s Construct serie tot de strakke lijnen van Piet Boon’s Volumes collectie, en de boeiende ontwerpen van Bela Silva’s Pottery & Urban Flower pots voor Serax. Ook bieden we de tijdloze Serax Flower Pot S en L, evenals de functionele Korbo Draadmanden met plantenzakken. Neem van tevoren contact met ons op om de beschikbaarheid in onze showroom te controleren.

Vazen

Ontdek de tijdloze elegantie van Piet Boon’s Shapes en Volumes collectie, vervaardigd door Serax. Onze showroom herbergt een selectie van deze prachtige vazen, waarvan we aanraden vooraf te informeren over beschikbaarheid. Ervaar de sublieme vormen en verfijnde esthetiek van deze unieke creaties.