Vazen

Vazen

Ontdek onze prachtige collectie vazen, nu beschikbaar via Het Buitenatelier webshop. Laat je inspireren door unieke creaties van gerenommeerde ontwerpers, waaronder de tijdloze klasse van Piet Boon’s Shapes en Volumes, de artistieke flair van Kelly Wearstler’s Vase 1 en 2, en de charmante eenvoud van de Local Habitat van Weltevree.

Piet Boon’s Shapes en Volumes belichamen verfijning en tijdloze schoonheid, terwijl Kelly Wearstler’s Vase 1 en 2 een vleugje artistieke expressie toevoegen aan elk interieur. De Local Habitat-collectie van Weltevree is een opmerkelijke glazen kom die uitnodigt om de natuur in te gaan en je eigen tijdelijke ecosysteem te creëren. Deze veelzijdige kom kan ook dienen als een excentrieke vaas binnen je interieur, waardoor je een unieke en natuurlijke touch toevoegt aan je leefruimte.

Wil je een specifieke vaas in onze showroom bekijken? Neem eerst contact met ons op om te controleren of de desbetreffende vaas aanwezig is. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte aanvulling op jouw woonruimte.