Je bent hier:

String Furniture

String Outdoor

String Outdoor is een veelzijdig en stijlvol product dat perfect past bij jouw buitenruimte. Of je nu van opvallende accenten houdt of juist van subtielere details, dit product past bij jouw stijl. Het biedt niet alleen opslagmogelijkheden maar dient ook als decoratief element. Of je het nu wilt ophangen of neerzetten, String Outdoor voegt een persoonlijk en functioneel tintje toe aan jouw tuin, volledig aangepast aan wat jij het mooiste vindt.

String Indoor

We hebben aanvullende producten ontworpen voor het originele String® rekkensysteem, ideaal om je ruimte te optimaliseren. Geperforeerde metalen planken bieden ruimte voor haken en stangen, terwijl gekantelde schoenenplanken tot vijf paar schoenen kunnen herbergen. Onze oplossingen passen zich aan aan verschillende behoeften en ruimtes. Ook in kleinere ruimtes kun je met slimme toevoegingen zoals haken, stangen en schaalplanken efficiënt gebruikmaken van beschikbare ruimte voor tassen, kleding en dagelijkse benodigdheden

String Pocket

De String Pocket is compact maar veelzijdig. Je kunt hem eenvoudig in elke ruimte ophangen en op diverse manieren gebruiken. Of je hem nu in de keuken of in de gang plaatst, hij is altijd handig voor het opbergen van spullen. Bovendien zijn er tal van kleuropties beschikbaar, zodat je de Pocket mooi kunt laten aansluiten bij je interieur.