Maastricht

Voor een Braziliaanse klant met een passie voor barbecueën hebben wij dit maatwerk project gerealiseerd. Hij zocht naar een kooktoestel voor zijn tuinkamer waarmee hij kon grillen zoals hij dat in Brazilië gewend was. Het resultaat was een buitenkeuken die zowel stijlvol als functioneel is, en die naadloos aansluit bij zijn wensen.

 

Het Perfecte Kooktoestel

De klant koos voor een Braaimaster met het churrasco frame, waardoor hij met spiesen kon grillen zoals hij dat in Brazilië gewend was. Deze keuze zorgde voor een authentieke grillervaring in zijn eigen tuin. Bovendien wilde hij zijn bier koud kunnen drinken, en daarvoor hebben we de Caso koelkast geïntegreerd. Om de klant snel aan de slag te laten gaan, hebben we de installatie in twee termijnen uitgevoerd. We installeerden de Braaimaster direct, zodat de klant meteen kon beginnen. De buitenkeuken volgde zes weken later.

Ontwerp

We presenteerden de klant verschillende ontwerpstijlen, en hij viel al snel voor ons huismerk DWARS. De aluminium fronten en handgrepen geven de keuken een strak en modern uiterlijk. Het binnenwerk van de keuken is van duurzaam RVS, wat zorgt voor een lange levensduur. Als blad hebben we gekozen voor Dekton Somnia. De warme bruine en roestige witnuances in het diepzwarte blad zorgen voor een prachtig contrast met de strakke zwarte keuken. De buitenkeuken is voorzien van twee diepe lades voor barbecue-accessoires en achter één deur hebben we RVS roosters geplaatst, ideaal om warme gietijzeren pannen of een pizza steen direct vanaf de Braaimaster op te leggen. Deze binnenkant is ook ontworpen volgens gastronomische keukenstandaarden.

Materialen

• Dekton Somnia werkblad

• RVS Binnenwerk (gedeeltelijk zwart gecoat)

• Deuren en zijpanelen gepoedercoat aluminium

• Soft-close scharnieren en glijders

• RVS roosters

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.