Sittard

Bij Het Buitenatelier zijn we altijd enthousiast om unieke projecten te realiseren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onze klant had een duidelijke visie voor hun buitenruimte: ze wilden zowel een Eiken Verfijnd Compact meubel als een buitenkeuken in dezelfde stijl, met behoud van het bestaande blad van hun huidige buitenkeuken. We zijn begonnen met het hergebruiken van het bestaande blad, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgde voor een naadloze overgang tussen de oude en nieuwe keuken. Vervolgens hebben we de buitenkeuken zo ontworpen dat er ruimte was voor de oven en rookton van de klant, waardoor hun culinaire avonturen nog eenvoudiger werden.
Dit maatwerk project in Sittard was een prachtige kans om de visie van onze klant werkelijkheid te laten worden. We zijn trots op het eindresultaat, en nog belangrijker, onze klant was meer dan tevreden met het resultaat. Het is altijd een genoegen om samen te werken aan projecten die buitenruimtes transformeren en de tevredenheid van onze klanten verhogen.

Ontwerp

De eiken keukens belichamen sterkte en duurzaamheid. Het hart van elke keuken wordt gevormd door het robuuste eikenhouten frame, opgebouwd met eiken balken van 65 bij 55 mm. Dit frame, samengevoegd met een pen-en-gatverbinding, staat garant voor duurzaamheid. Het frame wordt prachtig afgewerkt met eikenhouten planken van 22 mm dikte.

De legplank boven de keuken is in dezelfde stijl vormgegeven, wat zorgt voor een naadloos geheel. Het resultaat is een keuken met een strak uiterlijk dat tegelijkertijd warmte uitstraalt.

Materialen

• Het Eiken Verfijnd Compact meubel heeft een Nero Assoluto werkblad 

• Hout: Europees kwalificeert eikenhout

• Coating hout behandeld met olie

• Soft-close scharnieren

 

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.