Blaricum

De vraag vanuit de klant of we een maatwerk meubel kunnen realiseren naar aanleiding van de Extrude en Repeat serie van het label DWARS. De wens “zowel onder de overkapping als in de buitenlucht kunnen koken”. Vandaar de keuken op wielen. Een grote mise & place tafel met daarnaast een sokkel voor de green Egg  met een lade voor het belangrijkste accessoire de convEGGtor. Ons doel de verwachtingen overtreffen en dat is ons gelukt!

Ontwerp

Naar aanleiding van de Extrude & Repeat serie van DWARS een geabstraheerde maatwerk versie. Een eigentijds en uniek design waarbij de bevestiging van o.a. de scharnieren en geleiders een mooi industrieel detail geeft in de vormgeving.

Materialen

• Het blad 3cm dik nero assoluto

• Onderstel gepoedercoat aluminium

 Kleur in fijnstructuur Ral 9004

• Messing revetten en bouten

• Soft-close geleiders

• RVS meerdelige scharnieren

Accesoires

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.