Udenhout

De klant nam contact met ons op via e-mail en was op zoek naar een buitenkeuken met een robuust en stoer karakter, vervaardigd uit staal en Douglas hout. Ze hadden reeds een idee en schets gemaakt, inclusief maatvoering. Wij nodigden hen uit in onze showroom om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken. Bij Douglas hout bestaan er verschillende gradaties, en tijdens het gesprek in onze showroom hebben we de diverse afwerkingsmogelijkheden, keuzes voor het blad, en afwerkingen van het stalen frame doorgenomen. De klant koos voor twee meubels die ze in een hoekopstelling kunnen plaatsen: een open meubel en een meubel met drie deuren.

Ontwerp

Naar aanleiding van hun schets en ons showroomgesprek hebben we gekozen voor een stalen frame (koker van 50 mm bij 50 mm), wat een ideale grootte is voor deze buitenkeuken. Het frame is zwart gebeitst, en het Douglas hout is geschaafd, wat een stoer karakter geeft. Het werkblad is vervaardigd uit natuursteen, genaamd “Nero Assoluto,” met een gezoete afwerking. Deze combinatie zorgt voor een mooi geheel met het stalen frame en het zwart gebeitste Douglas hout. Beide meubels zijn verrijdbaar, en de wielen zijn iets naar binnen geplaatst, waardoor de meubels in een hoekopstelling tegen elkaar geplaatst kunnen worden.

Materialen

  • Douglas hout
  • Stalen frame met buitenkwaliteit coating
  • Natuursteenblad “Nero Assoluto” met een “gezoete” afwerking
  • Soft-close scharnieren
  • Zwenkwielen (met en zonder rem)

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.