Boxmeer

Onze klant benaderde ons met een specifieke behoefte: een Kamado sokkel met uitklapbare zijkanten, perfect om na gebruik in zijn schuur op te bergen. Dit verzoek zorgde voor een boeiend samenwerkingsproces. Na een uitnodiging voor een gesprek in onze showroom, bespraken we verschillende materialen en ontwerpdetails. Duidelijke specificaties werden gedeeld, waaronder uitklapbare zijkanten van minimaal 50 x 50 cm om snijplanken te plaatsen. Een discrete legplank achter de ladevoorkant werd geïntegreerd voor een nette opslag van deze snijplanken. De ruime lade in de sokkel bleek ideaal voor het multi-level systeem van The Bastard en andere BBQ-tools.

Ontwerpen

Onze klant raakte geïnspireerd door het design van ons eigen merk DWARS, geïnspireerd door de buitenkeukens die we in onze collectie hadden. Het onderhoudsvriendelijke karakter van het ontwerp sprak hen aan. Het werd snel duidelijk dat we meer konden betekenen. Ze zochten namelijk ook naar een op maat gemaakte houtopslagkast die naadloos bij hun muur zou passen. De kast werd in dezelfde RAL-kleur als de sokkel gecoat. Uiteindelijk hebben we twee op maat gemaakte kasten voor hen vervaardigd. We zijn zo enthousiast over het resultaat dat we besloten hebben om de sokkel met uitklapbare zijkanten aan onze vaste collectie buitenkeukens van het merk DWARS toe te voegen.

Materialen Kamado

• RVS Frame

• Fronten van Aluminium

• Kleur gepoedercoat in fijnstructuur Ral 9004

• Soft-close geleiders

Materialen Kast

• Staal

• Kleur gepoedercoat in fijnstructuur Ral 9004

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.