Someren

Een klant benaderde ons met de wens een Braaimaster aan te schaffen, maar met de specifieke vraag of wij een verrijdbaar onderstel konden realiseren. De behoefte was om op zijn ruime terras mobiel te zijn en zich aan te passen aan wisselende weersomstandigheden zoals wind, zon en regen.

Ontwerp

Ons antwoord op deze vraag resulteerde in een uniek, op maat gemaakt ontwerp. De keuken bestaat uit drie verrijdbare delen: één met kraan en spoelbak, aansluitbaar op een tuinslang; één voor de Braai met een open gedeelte voor hout; en één voor de mise en place. De soft close scharnieren op alle deuren zorgen voor een geruisloze sluiting. Strategisch geplaatste wielen zorgen ervoor dat de drie delen naadloos tegen elkaar kunnen worden geplaatst zonder elkaar te hinderen.

Materialen

  • Steel Grey ‘Leathered’ natuurstenen werkblad
  • Stalen frame fijnstructuur gepoedercoat
  • Fraké hout van hoogwaardige kwaliteit
  • De keuken is uitgerust met soft-close scharnieren en glijders voor een geruisloze werking.

Deze materialen creëren niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar garanderen ook een langdurig gebruik van deze op maat gemaakte buitenkeuken.

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.