Helmond

Een tevreden klant, die eerder bij ons een Ofyr Corten Island Pro heeft aangeschaft, heeft ons het vertrouwen geschonken om een op maat gemaakte buitenkeuken te ontwerpen voor hun nieuwe poolhouse. De uitdaging was om de keuken perfect te laten passen in een specifieke nis. Om ervoor te zorgen dat de keuken naadloos in deze ruimte zou passen, hebben we deze nauwkeurig opgemeten.

Ontwerp

Na het presenteren van verschillende ontwerpen, is de keuze gevallen op een slank stalen frame (koker 25 x 25 mm), fijn gestructureerd gepoedercoat in de kleur RAL 9004. De keuken is voorzien van eiken lade-deuren en legplanken. Het 30 mm dikke werkblad is vervaardigd uit Black Pearl natuursteen, met een ‘leathered’ afwerking. De keuken beschikt over ruime lades en onder de kraan is er een legplank en eventueel plaats voor een boiler.

Materialen

  • Black Pearl natuurstenen werkblad
  • Stalen frame fijnstructuur gepoedercoat
  • Europees eikenhout van hoogwaardige kwaliteit
  • Coating van het hout behandeld met olie
  • De keuken is uitgerust met soft-close scharnieren en glijders voor een geruisloze werking.

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.