2D Presentatie

In ons eerste gesprek gaan we aan de slag met uw design- en kookwensen, rekening houdend met de omgeving van de buitenkeuken. We maken één of meerdere 2-dimensionale schetsontwerpen en ondersteunen deze met extra beeldmateriaal om de schetsen te verduidelijken. Op basis van ons eerste voorstel maken we de plannen concreter, verdiepen we het ontwerp, en richten we ons op elk detail totdat een definitief ontwerp op tafel ligt.

 

Ons doel is om uw ideeën te overtreffen met ons ontwerpvoorstel. U kunt hieronder een PDF-voorstel downloaden om een beter beeld te krijgen van hoe het eerste voorstel eruit kan zien.

3D Rendering

Voor klanten die een nog realistischer beeld van het eindresultaat willen, bieden we de mogelijkheid om een 3D rendering te maken. Onze 3D-modeller gaat graag voor u aan de slag om uw buitenruimte perfect na te bootsen in een 3D rendering. Dit geeft een zeer realistisch beeld van hoe uw maatwerk buitenkeuken eruit zal zien.

Houd er rekening mee dat er kosten worden berekend voor het maken van een 3D-rendering. Als u geïnteresseerd bent in deze optie of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenkeuken.