Je bent hier:

Recepten

Pizza con patate

Ontdek de heerlijke combinatie van room en zachte aardappelen op een knapperige pizzabodem. Deze Pizza con Patate brengt eenvoud en smaak samen voor een verrukkelijke ervaring.

Pizza Nduja

Nduja is een smeerbare, pittige worst die oorspronkelijk uit de regio Calabrië in Zuid-Italië komt. Het wordt vaak gemaakt van varkensvlees, vet, zout en een mix van gedroogde rode pepers, waardoor het zijn karakteristieke pittige smaak krijgt. Gecombineerd met kappertjes en de zoete tinten van rode ui zorgt dit voor een ontzettend lekkere pizza. Volg deze simpele stappen voor een pizza die je smaakpapillen zal verwennen.

Pizza oesterzwam en lepelkaas

Proef de heerlijke combinatie van romige mozzarella, hartige oesterzwammen en de krachtige smaak van lepelkaas op deze verrukkelijke pizza.

Pizza pesto genovese

Dit heerlijke recept voor Pesto Genovese Pizza met Papi Pizzadeeg is zowel geschikt voor pizza ovens, kamado,s of andere barbecue. De aangegeven temperaturen en baktijden zijn flexibel, afhankelijk van je oven, maar ze zullen zeker leiden tot een smaakvolle en knapperige pizza. Geniet ervan!

Pizza quattro formaggi

De Pizza Quattro Formaggi, of de “vier kazen pizza”, is een populaire Italiaanse pizza die bestaat uit vier verschillende soorten kaas. Deze kazen kunnen variëren, maar meestal bestaan ze uit mozzarella, Gorgonzola, provolone en Parmezaanse kaas. Deze kazen worden samen vermengd en over de tomatensaus op de pizza verdeeld.

Pizza pistache & mortadella

Geniet van deze overheerlijke pizza met een klassieke combinatie van mortadella en pistache.