Je bent hier:

Ons Verhaal

Bij Het Buiten Atelier geloven we dat een goede combinatie van food en design een unieke ervaring kan creëren. Onze onderneming is ontstaan uit de samensmelting van de passies en expertise van twee broers, Joost en Gijs Kuijpers.

Joost Kuijpers heeft jarenlange ervaring in de wereld van bourgondisch eten. Met zijn bedrijf Mannen met Smaak heeft hij een diepgaande kennis van barbecueën en gastvrijheid opgebouwd. Zijn liefde en passie voor lekker eten zijn de drijvende krachten achter onze culinaire creaties.

Gijs Kuijpers is een gedreven jonge ontwerper met een hands-on mentaliteit. Met zijn oog voor esthetiek en schoonheid heeft hij de buitenmeubelcollectie van Het Buiten Atelier samengesteld. Als eigenaar en ontwerper van het label DWARS brengt hij zijn creatieve visie naar onze outdoor collectie.

Het samenkomen van de expertise van Joost en Gijs vormt de essentie van Het Buiten Atelier. Hier vinden food en design elkaar op harmonieuze wijze. Onze passie voor lekker eten en hoogwaardig design vloeien naadloos samen, resulterend in een unieke ervaring voor onze klanten.

Bij Het Buiten Atelier streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en culinaire verwennerij op locatie. Of het nu gaat om het ontwerpen van prachtige buitenmeubelen of het bereiden van heerlijke gerechten, we streven altijd naar excellentie. We geloven dat het creëren van een sfeervolle en smaakvolle omgeving het leven kan verrijken en bijdraagt aan kostbare momenten met dierbaren.

Met passie en toewijding werken we eraan om ons assortiment constant te vernieuwen en uit te breiden. We zoeken voortdurend naar bijzondere en exclusieve producten die perfect passen bij onze visie op food en design. Of het nu gaat om innovatieve kooktoestellen, prachtig vormgegeven buitenmeubelen of andere culinaire accessoires, we streven ernaar om telkens nieuwe hoogwaardige artikelen aan onze collectie toe te voegen.

Wij nodigen u uit om de wereld van Het Buiten Atelier te ontdekken. Laat ons u meenemen op een reis waarbij food en design samenkomen, en waar u kunt genieten van een unieke culinaire ervaring in een prachtige buitenomgeving. Bij Het Buiten Atelier vindt u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een groeiend assortiment dat constant evolueert en ons onderscheidt. Ontdek de unieke combinatie van kwaliteit, esthetiek en gastronomie die wij bieden en laat ons u inspireren om van uw buitenruimte een ware oase van smaak en stijl te maken.