Je bent hier:

Ontdek de Magie van Buiten Baden met de Weltevree Dutchtub!

Welkom bij Het Buiten Atelier, waar we de Dutchtub van Weltevree met trots presenteren. Heb je ooit gedroomd van een ontspannen badervaring onder de open lucht? Dan is dit jouw kans om de unieke charme van de Dutchtub te ontdekken.

Wanneer: 01-06-2024, van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Op deze dag hebben we de Dutchtub gevuld en zorgen we voor een warm welkom. Laat je inspireren door de mogelijkheden van buiten baden en ontdek waarom de Dutchtub al zoveel klanten een glimlach heeft bezorgd.

Wat kun je verwachten?

  • Ervaar de Dutchtub in actie en leer alles over dit prachtige product.
  • Ontdek andere geweldige producten die we hebben staan, waaronder de Bended set, Swing schommel, Outdoor oven XL, Stringlight, Rabat Shelving, Sheepscoat, en diverse Outdoor oven accessoires.

Reserveer jouw plek

Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om je alles te laten zien en uit te leggen, vragen we je vriendelijk om je van tevoren aan te melden en je tijdvoorkeur door te geven.

Aanmelden en Tijdvoorkeur:

Vul onderstaand formulier in en reserveer jouw plek voor deze exclusieve Dutchtub demo dag.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere dag en je onder te dompelen in de luxe wereld van de Dutchtub en andere prachtige Weltevree producten. Tot snel in Het Buiten Atelier!