Over de accessoires

Bij Het Buitenatelier staan uw kookwensen centraal, en dat geldt ook voor de accessoires in uw maatwerk keuken. Samen met u kijken we naar de verschillende accessoires die het beste aansluiten bij uw culinaire voorkeuren, uw budget en het ontwerp van uw keuken.

Voor het koken bieden we verschillende mogelijkheden, waaronder kamado’s, gasbranders en elektrische kookmodules. Elke optie heeft zijn eigen voordelen en kenmerken. Hieronder vindt u informatie over de meest gangbare accessoires. Als uw gewenste accessoire of kookmodule niet wordt genoemd, maakt u zich geen zorgen. We helpen u graag verder en staan open voor andere opties, met de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product altijd voorop.

Big Green Egg

De Big Green Egg is een icoon in de wereld van buitenkoken, bekend om zijn veelzijdigheid en indrukwekkende temperatuurregeling. Het Large-model is zeer geliefd vanwege zijn ruime formaat, waardoor het perfect is voor het bereiden van volledige maaltijden en zelfs meerdere gangen. Met de verschillende beschikbare Eggspander-systemen en een uitgebreid assortiment accessoires, kunnen we u nauwkeurig adviseren over de beste keuzes om aan te sluiten bij uw specifieke kookwensen.”

Indu+

Indu+ biedt hoogwaardige elektrische modules, ideaal voor wie snel aan de slag wil. De Multiplex-kookplaat is een hoogwaardige inductieplaat die kan worden uitgebreid met een gietijzeren grillplaat. Teppanyaki-modules zijn ook populair, met een roestvrijstalen plaat voor snelle en gelijkmatige verwarming.

Beef Eater

Beef Eater produceert al meer dan 30 jaar barbecues voor buitenliefhebbers. De ProLine-serie biedt gestroomlijnd design en compromisloze kracht. Deze eersteklas barbecues hebben veel functies, zoals multifunctionele gietijzeren grillroosters.

Otto Wilde Grillers

Otto Wilde Grillers biedt hoogwaardige grills voor serieuze BBQ-liefhebbers en professionele koks. De O.F.B. Premium-grill heeft een gepatenteerd grillrooster voor gelijkmatige warmteverdeling en perfect grillen.

The Bastard

The Bastard biedt kwaliteitsbarbecues, zoals de Urban Large en de VX. Deze barbecues onderscheiden zich door hun prijs, meegeleverde accessoires en matte antraciete kleur. De VX biedt een uniek design.

Braaimaster

Voor Braai-gebruik vertrouwen we op Braaimaster, een Nederlands merk dat kwaliteit en design combineert. Ze zijn verkrijgbaar in cortenstaal of zwart gecoat roestvrij staal, en we kiezen de juiste optie op basis van uw behoeften en omgeving.

Uw bestaande apparatuur inbouwen

Bij Het Buitenatelier begrijpen we dat u mogelijk al in het bezit bent van bepaalde kookapparatuur, zoals een een kamado, kolen of gas barbecue. Dat is geen enkel probleem; integendeel, we nemen dit graag mee bij het ontwerpen en inbouwen van onze maatwerk keukens. We stemmen onze ontwerpen af op uw bestaande apparatuur, zodat alles naadloos in uw buitenkeuken past.

Caso Design

Caso Design staat bekend om zijn betrouwbare barbecuekoelers, verkrijgbaar in zwart en roestvrijstalen look, met de optie voor links- of rechtsdraaiende deuren. Deze koelkasten zijn ideaal voor buitengebruik en bieden een strak design.

Caressi

Caressi is onze keuze voor kranen en spoelbakken vanwege de diverse ontwerpen en kleuren, zoals geborsteld RVS, zwart, gunmetal, koper en wit.

Hendi

Voor keukens met een gastronorm-indeling maken we gebruik van Hendi-accessoires, zoals gastronoom RVS bakken, opbergsystemen, dienbladen. RVS roosters, snijplanken en voedselveilige kunststof bakken.