Je bent hier:

Private Dining:

Een Intieme Culinaire Ervaring bij U Thuis

Welkom bij Het Buiten Atelier, waar wij privé dining aanbieden bij u thuis. Geniet van een exclusieve culinaire ervaring zonder de deur uit te hoeven. Laat u verwennen door chef Sander met heerlijke gerechten, speciaal voor u en uw gasten bereid in het comfort van uw eigen huis.

Privé dining biedt u tal van voordelen: het gemak en de intimiteit van uw eigen omgeving, volledige aandacht van de chef, en de mogelijkheid om een menu samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om een intiem diner voor een speciale gelegenheid of een feestelijke maaltijd met vrienden en familie, wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Onze privé dinner voorbeeld menu's:

De prijs van een privé diner is afhankelijk van de gekozen gerechten, het aantal personen en de locatie. Elk menu wordt in samenspraak met u samengesteld en is dus volledig maatwerk. Vul het contactformulier in, en chef Sander neemt snel contact met u op om uw wensen te bespreken. Prijs op aanvraag.

Contactformulier

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw exclusieve dinerervaring te plannen. Chef Sander staat klaar om u een avond te bezorgen die u niet snel zult vergeten.