Het buiten atelier

Waar food en design samenkomen voor het ultieme buitenleven!

Populaire Categoriën

Vorige
Volgende

Live cooking & catering

Ons team van ervaren koks staat klaar om uw culinaire wensen te vervullen. Of het nu gaat om een intiem diner, een feest of een zakelijk evenement, wij stemmen de live cooking volledig af op uw smaak en voorkeuren.

Barbecuepakketten

Bij Het Buiten Atelier kunt u kiezen uit een breed scala aan smaakvolle pakketten. Vanaf 10 personen bezorgen wij alle pakketten in ons bezorggebied. Bestel vandaag en geniet van een kwaliteitsvolle barbecue-ervaring!

BBQ workshops

Ontdek de kunst van buiten koken tijdens onze workshops. Het hele jaar door bieden we workshops aan in onze showtuin, voor beginners en ervaren koks. Leer kooktechnieken kennen en verbeter je vaardigheden.

Ervaar, beleef en raak geïnspireerd

Aan de rand van het bos bent u welkom in onze showtuin. Onder het genot van een drankje kunt u in alle rust ons assortiment bekijken. In de showtuin bewondert u de uitgebreide collectie en ontdekt u eigenhandig wat ons assortiment kan toevoegen, om uw buiten leven ten volste te leven! Uiteraard denken onze gepassioneerde meubelmakers en demochefs graag met u mee.

Vorige
Volgende