Leiden

Een DWARS buitenkeuken met Big Green Egg Large. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen – 4 mm dikke aluminium panelen met poedercoating en een RVS frame – creëren een keuken die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat.

De klant koos voor een terracotta achtige kleur (RAL 8004), die de keuken een unieke en karakteristieke uitstraling geeft.Een gedurfde keuze die perfect aansluit bij de moderne uitstraling van de keuken.

Ontwerp

De strakke lijnen en minimalistische vormgeving geven de keuken een tijdloze uitstraling die perfect past bij de hedendaagse woontrends. De keuken is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens ontzettend praktisch. De royale opberglade met verstelbare divider biedt ample ruimte voor al je barbecuegerei, terwijl de RVS legplanken met gatenpatroon ideaal zijn om je warme pannen en gietijzeren kookgerei op te plaatsen

Materialen

• RVS Binnenwerk (gedeeltelijk gecoat)

• Deuren en zijpanelen gepoedercoat aluminium

• Soft-close scharnieren en glijders

• RVS Legplanken

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.