Je bent hier:

Helmond

Onze klanten wilden hun keuken in dezelfde stijl als ons project in Someren. Na een bezoek aan onze showroom, waarbij ze de materialen konden zien en hun kookwensen konden bespreken, gingen we aan de slag met een ontwerp.

Ontwerp

Het ontwerp van deze keuken is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Het 328 cm brede frame, uitgerust met stelpoten, zorgt voor een stabiele en waterpas plaatsing onder de overkapping. Het natuurstenen werkblad bestaat uit twee delen vanwege de lengte. De Big Green Egg is iets naar voren geplaatst, zodat deze gemakkelijk te openen is zonder dat het werkblad dieper hoeft te zijn. Een roestvrijstalen lade biedt praktische opbergruimte voor halve stenen en gietijzeren roosters. Bij de legplanken van zwarte betonplex is specifiek rekening gehouden met de hoogte, zodat ze perfect passen bij de gewenste kunststof bakken

Materialen

  • Steel Grey (leathered) natuurstenen werkblad

  • Stalen frame fijnstructuur gepoedercoat
  • Fraké hout van hoogwaardige kwaliteit
  • De keuken is uitgerust met soft-close scharnieren en glijders voor een geruisloze werking.
  • RVS Lade
  • Zwarte betonplex legplanken

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.