Elst

Onze klant was op zoek naar een buitenkeuken met een gas kooktoestel en werd meteen verliefd op het merk DWARS in onze showroom. Het resultaat is een prachtige buitenkeuken die perfect aansluit bij de esthetiek van zijn overkapping en zijn culinaire behoeften.

De klant koos voor het merk DWARS vanwege de uitstekende kwaliteit, de strakke vormgeving en het gebruik van dik, duurzaam materiaal. We hebben een inbouw gasmodule van het merk Napoleon geïntegreerd, die door de klant zelf was uitgekozen. Hierdoor kan hij genieten van de voordelen van een hoogwaardige gasbrander.

Ontwerp

Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur RAL 7021, wat perfect past bij de andere objecten onder zijn fraaie overkapping, zoals de gasheater bij zijn loungeset. Het werkblad is van het merk Dekton in de kleur Somia, bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en krasbestendigheid. Voor de koeling is gekozen voor een koelkast van Caso Design, die perfect in het geheel past.

Naast de buitenkeuken heeft de klant ook gekozen voor The Bastard Urban Large Complete. Deze veelzijdige kamado biedt hem de mogelijkheid om naast gas ook met verschillende soorten kolen te grillen. Dankzij de verrijdbare functie kan hij flexibel blijven in waar hij zijn grillavonturen begint.

Materialen

• Dekton Somnia werkblad

• RVS Binnenwerk (gedeeltelijk zwart gecoat)

• Deuren en zijpanelen gepoedercoat aluminium

• Soft-close scharnieren en glijders

• RVS Legplanken

Deze legplanken zijn ideaal om bijvoorbeeld nog warme BBQ-tools of gietijzeren pannen op te leggen, wat de praktische bruikbaarheid van de buitenkeuken verder vergroot.

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.