Eindhoven

We hebben een buitenkeuken ontworpen in de kenmerkende DWARS stijl voor een prachtige stadstuin in Eindhoven. De klant wilde een buitenkeuken van 150 cm breed, precies passend tussen twee ramen tegen de muur. Met een Big Green Egg en een koelkast van Caso Design, creëerden we een functionele en stijlvolle ruimte die perfect aansluit bij de wensen van onze klant.

Ontwerp

De DWARS buitenkeuken combineert strakke lijnen en hoogwaardige materialen voor een tijdloze uitstraling. De 4 mm dikke aluminium panelen met poedercoating in RAL 9005 (Gitzwart) matchen perfect met de pilaren van de overkapping. Het Dekton Zenith Solid werkblad in matte afwerking sluit naadloos aan bij de plantenbakken in de tuin. Het roestvrijstalen frame zorgt voor duurzaamheid, waardoor de keuken er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat. Bovendien is de keuken voorzien van drie lades, ideaal voor het opbergen van BBQ-tools en andere benodigdheden, wat de functionaliteit aanzienlijk verhoogt.

Materialen

• RVS Binnenwerk (gedeeltelijk gecoat)

• Lade’s, fronten en zijpanelen gepoedercoat aluminium

• Soft-close scharnieren en glijders

• Dekton Zenith Solid Werkblad

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.