Je bent hier:

3D Rendering

Bij Het Buitenatelier begrijpen we het belang van een goed doordacht ontwerp voor uw maatwerk buitenkeuken. We willen ervoor zorgen dat het eindresultaat precies aan uw wensen voldoet. Daarom gaan we, na ontvangst van uw aanvraag, graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

 

Tijdens dit gesprek adviseren we u over het design en de kookwensen, en kijken we samen naar de beschikbare materialen door stalen te bekijken. Op basis van dit gesprek stellen we een 2D ontwerpvoorstel op dat als basis dient voor uw buitenkeuken.

 

Voor klanten die graag een nog realistischer beeld van het eindresultaat willen, bieden we de mogelijkheid om een 3D rendering te maken. Onze 3D modeller gaat graag voor u aan de slag om uw buitenruimte perfect na te bootsen in een 3D rendering. Deze rendering geeft een zeer realistisch beeld van hoe uw maatwerk buitenkeuken eruit zal zien.

 

Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht voor het maken van een 3D rendering. Als u geïnteresseerd bent in deze optie of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenkeuken.

Waarom ons

√ Ontwerp, Realisatie en Plaatsing

Wij nemen het hele proces uit handen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van uw buitenkeuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details of de installatie. Laat ons het werk doen terwijl u zich concentreert op genieten van uw buitenruimte.

√ Ervaren Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend bij gerenommeerde designers. Ze hebben een scherp oog voor detail en kunnen uw visie omzetten in een prachtig en functioneel buitenkeukenontwerp dat perfect bij uw levensstijl past.

√ Service Die U Onderscheidt

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Wij denken in oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het overwinnen van technische obstakels of het leveren van de beste klantenservice, we streven er altijd naar om u tevreden te stellen.

√ Culinaire Expertise

Met onze diepgaande kennis van catering begrijpen we niet alleen design, maar ook uw kookwensen. We kunnen advies geven over de ideale indeling en functies van uw buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.